• 2017.09.16.

Tüntetést szervezünk a Bem térre

Tüntetést szervezünk a Bem térre

Tüntetést szervezünk a Bem térre 150 150 Patrióták

Az elmúlt héten számos fejlemény történt a Bem téri, bontás alatt álló műemlék Radetzky-laktanya ügyében. Mindenekelőtt arról kell szólnunk, hogy a másodfokú hatóság – a fővárosi kormányhivatal – felügyeleti eljárást indított az ügyben. A befektető eközben beismerte, hogy a látványterveken publikált irodaház valóban egy új épület lesz, amely csak bizonyos elemeket őriz meg a védett kaszárnyából. A folyamatban lévő bontás miatt az élelemtár egyharmada már megsemmisült, de még mindig van miért küzdeni, ezért a Magyar Patrióták Közössége június 9-ére (csütörtök) 18 órára minden, épített örökségünkért aggódó honpolgárt a Bem térre szólít.

1956. október 23-án a laktanya ablakából adták ki a zászlókat az induló forradalmároknak

1956. október 23-án a laktanya ablakából adták ki a zászlókat az induló forradalmároknak

A tiltakozás célja, hogy felhívja a döntéshozók figyelmét a helyzet tarthatatlanságára: egy 2010 elején kiadott építési engedély alapján lebontanak egy 2011-ben műemlékké nyilvánított, értékes Duna-parti épületet, hogy a helyén 32.000 négyzetméter alapterületű, hatalmas irodaházat építsenek fel. A Radetzky-laktanya megmentéséért indított aláírásgyűjtést június 1-jéig több, mint 7.000 ember írta alá. Elkészítettük a petíció kinyomtatható változatát, hogy azok is aláírhassák, akik nem használnak internetet.

Töltse le az aláírásgyűjtő íveket innen: Bem tér petíció (A kitöltött íveket feltétlenül juttassa el címünkre: 1119 Budapest, Bártfai u. 22. 2/2.)

A tüntetés szigorúan aktuálpolitika-mentes, ezért megkérjük a résztvevőket, hogy tartózkodjanak minden aktuálpolitikai megnyilvánulástól!

Magyar Patrióták Közössége © 2016. június 3.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.