• 2021.02.25.

Dicsőség a hős antikommunistáknak! (videó)

Dicsőség a hős antikommunistáknak! (videó)

Dicsőség a hős antikommunistáknak! (videó) 1024 431 Patrióták
A világ legtömegpusztítóbb ideológiai vírusa a kommunizmus – mondta Hetzmann Róbert, a Patrióták elnöke. A Rákosi-rendszerben lerombolt budavári Mária Magdolna-templom helyén emlékeztünk meg a kommunista diktatúra áldozatairól és a nemzeti ellenállás hőseiről.

„Dicsőség a Rongyos Gárdának, a pesti srácoknak és a mecseki láthatatlanoknak!” – ez a felirat állt azon a nagyméretű plakáton, amit február 25-én, a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján feszítettünk ki a budai várban, az 1945 után elpusztított Mária Magdolna-templom romjainál.

A járványügyi szabályok betartásával, tíznél kevesebb résztvevővel megtartott zendületről (flashmob) látványos 56 másodperces videófelvétel készült, amelyet a Patrióták Youtube-csatornáján lehet megnézni.

A kommunista diktatúra áldozataira emlékezünk, és azokra a bátor hazafiakra, akik szembeszálltak a kommunizmussal, a világ legtömegpusztítóbb ideológiai vírusával – mondta Hetzmann Róbert, egyesületünk elnöke a videóban.

A kommunista diktatúra valódi arcáról, a kommunista hálózatok továbbéléséről, a nemzetgazdaságunk kirablásáról mind a mai napig nem beszélünk eleget, az oktatásban sem kezelik fontosságukhoz illően a történteket, miközben egyre többen próbálják kedvező színben feltüntetni a proletárdiktatúrát és a partizánok gyalázatos tetteit. Nekünk ez a fondorlatos történelemhamisítás tűrhetetlen, ezért újra és újra emlékeznünk és emlékeztetnünk kell a magyarokat a történtekre.

Az ismeretterjesztés jegyében február 25-i online Patrióta Estünkön is egy elhallgatott kommunista gaztettel, a jugoszláv partizánok által magyarok ellen elkövetett bácskai népirtásról fogunk beszélgetni Cseresnyésné Kiss Magdolnával, a Keskenyúton Alapítvány elnökével (PREMIER: február 25. csütörtök 19 óra, Patrióták Youtube-csatornája).

Patrióták © 2021. február 25.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.