• 2017.09.08.

Rágalomhadjáratot indítottak ellenünk

Rágalomhadjáratot indítottak ellenünk

Rágalomhadjáratot indítottak ellenünk 150 150 Patrióták

Közlemény

Tudomásunkra jutott, hogy az egyesületünkből nemrégiben váratlanul kilépett Erdei Iván Márk (valódi nevén Sztán Iván), délvidéki lakos alattomos és hazug levelekkel, koholt lejárató anyagokkal bombázza a Magyar Patrióták Közössége címlistáján szereplő barátainkat és támogatóinkat.

Az egyesületi címlistát jogtalanul bitorolja, azt csak illegálisan fürkészhette ki.

Ezekben a levelekben nemcsak a Magyar Patrióták Közösségét és tisztségviselőit rágalmazza, hanem minden ok nélkül, igaztalan vádakkal támadja Dabas várost és vezetőit is – akiknek oly sokat köszönhetne, amiért felkarolták.

Egyetlen – nyíltan bevallott – célja az egyesület felszámolása, ellehetetlenítése, lejáratása, a benne dolgozó anyaországi és határon túli magyar fiatalok megtörése, a közösség bomlasztása.

Magatartásának kiváltó oka, akárcsak tényleges szándékai, valódi indítéka ismeretlenek előttünk. Erdei (Sztán) Iván Márkot csak jóindulatból, hátrányos helyzetét és az irányunkban akkor mutatott lelkesedését méltányolva vettük fel az egyesületi tagok sorába. Ma már tudjuk, hogy nagylelkűségünkkel hibát követtünk el.

Mindenkinek az e-mail címe személyes adat, amit a törvények védelemben részesítenek. Arra kérjük barátainkat és támogatóinkat, hogy ezeket a jogellenesen megküldött körleveleket töröljék, illetve a feladót tiltsák le, vagy tegyenek bejelentést a hatóságok felé.

Hisszük azt, hogy egyesületünk az elmúlt három és fél évben végzett munkásságával méltán érdemelte ki az Önök bizalmát. További szíves türelmüket és megértésüket kérjük, amíg jogi útra tereljük az ügyet.

Köszönettel:

Magyar Patrióták Közössége © 2017. szeptember 8.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.