Hetzmann Róbert a Fülszöveg vendége volt

Hetzmann Róbert a Fülszöveg vendége volt 1920 1080 Patrióták
Az M5 csatorna irodalmi műsora

Hetzmann Róbert a Fülszöveg vendége volt

A Patrióták elnöke volt az M5 csatorna Fülszöveg című műsorának vendége. Az október 27-i adásban Bán János műsorvezető – aki Bán Mór írói néven a népszerű Hunyadi-regényfolyam szerzője – beszélgetett Hetzmann Róbert író-szerkesztővel a Szerémségről írt könyvéről és a Királydombról is.

Az M5 csatorna Fülszöveg című irodalmi műsora hétről-hétre bemutatja a kortárs magyar irodalom szerzőit, legújabb munkáikat és könyvajánlót ad arról, amit olvasni érdemes. Bán János műsorvezető az október 27-i műsorban Hetzmann Róberttel, a Patrióták elnökével beszélgetett az Elesett bástya című kötet megszületéséről, valamint a Királydomb „újrafelfedezéséről.”

Az Elesett bástya a magyar délvidék méltatlanul elfelejtett tájegységéről, a Szerémségről szól, amely a múltban nem egyszer volt a történelmünk fontos színhelye. Az adásban Lázár Balázs színész-előadóművész részleteket olvasott fel a kötetből, amely kereskedelmi forgalomban nem kapható, kizárólag a könyvet kiadó Patrióták honlapján lehet megrendelni.

Patrióták © 2022. október 30.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.