A Régi Magyarország a közös örökségünk!

A Régi Magyarország a közös örökségünk! 1812 908 Patrióták
Nemzeti összetartozás napja

A Régi Magyarország a közös örökségünk!

A Nemzeti összetartozás napja alkalmából megható rendezvényt szervezett az Agyagosszergényben működő Közi Horváth József Népfőiskola, amelyen Hetzmann Róbert publicista tartott előadást. A Patrióták elnökének előadását Nyerges Attilának, az Ismerős Arcok frontemberének fellépése követte, két zenésztársa Leczó Szilveszter és Tánczos István közreműködésével.

Június 5-én hétfő délután zsúfolásig megtelt a Győr-Moson-Sopron vármegyei Agyagosszergény legjelentősebb kulturális intézménye, a Közi Horváth József Népfőiskola névadóról elnevezett nagyterme. Legnagyobb nemzeti tragédiánk, a trianoni békediktátum 103. évfordulója utáni napon Szalai Viktor, az intézmény alapítója köszöntötte az egybegyűlteket.

A Közi Horváth József Népfőiskola meghívásának eleget téve, a Patriótákat Hetzmann Róbert elnök képviselte a rendezvényen. Előadásában a Patrióták nemzeti összetartozást építő erőfeszítéseit, így a külhoniakat támogató jótékonysági esteket, a Minden magyar számít! vándorkiállítást és az egyesület könyvkiadói tevékenységét ismertette. A közönség számára bemutatta a Régi Magyarország portált (www.regimagyarorszag.hu), amely az Elrabolt Hungária kötet megfilmesített képeslapjainak tárháza.

A rendezvényt az Ismerős Arcok frontemberének, Nyerges Attilának a fellépése két zenésztársa, Leczó Szilveszter és Tánczos István közreműködésével tette igazán felemelővé. A döntően a történelmi Sopron vármegye területéről érkezett közönség vastapssal köszönte meg az előadóművészek lélektől lélekig érő koncertjét.

Patrióták © 2023. 06. 08.

Fényképek: Közi Horváth József Népfőiskola

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.