• 2020.07.24.

A Hazajáróval startolt el az első online közvetített Patrióta Est (videó)

A Hazajáróval startolt el az első online közvetített Patrióta Est (videó)

A Hazajáróval startolt el az első online közvetített Patrióta Est (videó) 150 150 Patrióták

A koronavírus miatti járványhelyzetre való tekintettel az internetre költöztek a Patrióta Esték. Az első ilyen beszélgetést Honismeret és megmaradás címmel Facebook-oldalunkon élőben közvetítettük. Ebben elnökünk, Hetzmann Róbert a Hazajáró című Prima Primissima-díjas televízióműsor két állandó szereplőjével, Kenyeres Oszkárral és Jakab Sándorral beszélgetett.

2019 óta futó eseménysorozatunknak csak a júniusi és júliusi állomása költözik a digitális térbe. Várhatóan augusztustól a megszokott módon, ismét személyesen találkozhatunk – mondta el Hetzmann Róbert, egyesületünk elnöke a stúdióbeszélgetésen.

A közösségi oldalunkon és a Youtube-csatornánkon visszanézhető műsorban a trianoni békediktátum százéves évfordulójának apropóján két olyan ember beszél a széles hazában megélt élményeiről, akik a Hazajáró példátlan Kárpát-medencei nézettségének köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek az összmagyarság körében, és nem csak a túrázók között. 

Itt visszanézhető:

A következő, júliusi beszélgetésünk részleteiről hamarosan Facebook oldalunkon, illetve hírlevélben tájékoztatjuk támogatóinkat.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.