Útnak indítottuk a Patrióták adományait

Útnak indítottuk a Patrióták adományait 2433 2336 Patrióták
Összefogás Kárpátaljáért

Útnak indítottuk a Patrióták adományait

Pénteken leadtuk a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet budafoki adománypontján a Patrióták által Kárpátalja javára összegyűjtött tartós élelmiszer csomagokat. A tagság körében meghirdetett jótékonysági akcióval arra is fel szeretnénk hívni az emberek figyelmét, hogy a nemzeti összetartozást a bajban tettekkel is meg kell erősíteni.

Az egyesület felhívására több kiló tartós kenyeret, különféle konzerveket, lisztet, étolajat, száraztésztát és kekszet, valamint bébiételeket gyűjtöttek össze a Patrióták tagjai az elmúlt héten, hogy ezzel is segítsenek a kárpátaljai magyarokon.

A tagok által felajánlott csomagokat pénteken juttattuk el a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet budafoki adománypontjára, ahonnan a segélyszervezet munkatársai szállítják el azokat Kárpátaljára. Egyesületünk a karitatív szervezettel már évek óta együttműködik Kárpátalján, ugyanis a Patrióták által is támogatott korláthelmeci óvodaépítés a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet beruházásában valósul meg.

A háború sújtotta ország terheit viselő kárpátaljaiak és a szülőföldjüket elhagyni kényszerülők segítése most elsőrangú feladatunk, hiszen a nemzeti összetartozást a bajban tettekkel is meg kell erősíteni. Ezért bízunk abban, hogy a tagjaink körében sikeres összefogás másokat is arra sarkall, hogy segítsenek a leghányatottabb sorsú nemzetrészen.

Patrióták © 2022. március 14.

 

Ne maradjon le kezdeményezéseinkről, céljainkról és legfontosabb híreinkről! Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a Patrióta ügyekről!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.