Nekünk most Kárpátalja az első!

Nekünk most Kárpátalja az első! 2560 1920 Patrióták
Közlemény

Nekünk most Kárpátalja az első!

Tartós élelmiszer csomagokkal és egy Kárpátaljáról elmenekült fiatal elszállásolásával segítenek a Patrióták.
A kárpátaljai magyarságnak azt üzenjük: történjen bármi, Magyarországra mindig számíthattok!

Az Ukrajnában kialakult háborús konfliktus a magyar államszervezeten túl a társadalmi szervezeteket is cselekvésre készteti.

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot kárpátaljai barátainkkal, akiket az elmúlt évek munkája során ismertünk meg. Bár a harci cselekmények egyelőre a Kárpátokon túl zajlanak, az elmúlt két hétben a kárpátaljaiak a háború sújtotta ország minden terhét viselik, a kényszersorozások rémképétől az ellátásbiztonság összeomlásán át a belső menekültek tömeges beköltözéséig.

Egyesületünk saját erejéhez mérten részt vesz a humanitárius segítségnyújtásban. A tagjaink körében meghirdetett gyűjtés révén tartós élelmiszer adományokkal támogatjuk a segélyszervezetek munkáját, emellett a Patrióták budapesti irodájában egy hadköteles kárpátaljai magyar fiatal barátunknak átmeneti szállást tudtunk nyújtani.

Az Ukrajnában zajló fegyveres konfliktus a nagyhatalmak játszmája, és bár minket is érint, nem a magyar nemzet háborúja. Most a legfontosabb, hogy őrizzük meg a békét, és segítsük a háború elől menekülő családokat.

A kárpátaljai magyarságnak pedig üzenjük meg minél többen: történjen bármi, Magyarországra mindig számíthattok!

Patrióták © 2022. 03. 08.

Ne maradjon le kezdeményezéseinkről, céljainkról és legfontosabb híreinkről! Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a Patrióta ügyekről!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.