Sokat értek idén az 1 százalékok

Sokat értek idén az 1 százalékok 339 44 Patrióták
Támogatás

Sokat értek idén az 1 százalékok

A tavalyinál két és félszer több, mintegy 569 ezer forint SZJA 1 %-os felajánlásban részesült a Magyar Patrióták Közössége idén. A személyi jövedelmadóból származó támogatásból könyvet fogunk kiadni szervezetünk tíz éves fennállása alkalmából. Köszönjük a segítséget!

Idén 569 ezer forintot sikerült a Patriótáknak összegyűjteni a személyi jövedelemadójuk 1 százalékáról rendelkező honpolgárok felajánlásainak köszönhetően, ami ugyan nem rekord összeg, de nem sokkal marad el a korábbi években elért csúcstól, a tavalyinál pedig két és félszer több.

Az SZJA 1 százalékokból származó bevétel a korábbi években nem képezte a Patrióták működésének alapvető forrását, idén ez azonban megváltozott. A költségvetési források kiesése miatt jelenleg teljes mértékben támogatóink adományaiból, hozzájárulásaiból tud működni a szervezet, így az 1 százalékok szerepe is lényegesen megnőtt.

Az idén befolyt összeg egy új könyv megszületését teszi lehetővé, melyet 2024 januárjában, a Patrióták megalapításának 10. évfordulóján ismerhet meg a nagyközönség. A tervezett kötet szervezetünk tíz éves fennállásának, eddigi szerteágazó tevékenységeinek foglalata lesz.

Patrióták © 2023. október 18.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.