Patrióták

Adománytól az adó 1%-ig – Lehetőségek a Patrióták támogatására

Adománytól az adó 1%-ig – Lehetőségek a Patrióták támogatására 1024 359 Patrióták

Adománytól az adó 1%-ig – Lehetőségek a Patrióták támogatására

A nehéz helyzetben is kitartunk, a Patrióták csapata tovább tevékenykedik a Kárpát-haza értékeiért és a nemzeti összetartozásért.

A múlt héten adtunk hírt arról, hogy megcsappant anyagi erőforrásainkra tekintettel sajnos be kellett zárnunk budapesti irodánkat. Ahogy akkor jeleztük, a nehéz helyzetben is kitartunk, a Patrióták csapata tovább tevékenykedik a Kárpát-haza értékeiért és a nemzeti összetartozásért. Nagyon sok biztató, támogató levelet kaptunk, ami nagyon fontos visszajelzés számunkra, ezért most közzétesszük, milyen módon lehet segíteni a Patrióták működését.

Miközben az iroda megszűnt, a működési kiadások nem tűntek el. Továbbra is fizetni kell a könyvelési díjakat, a raktárt, de a hírlevél is pénzbe kerül, nem is beszélve a honlapok fenntartásáról – nem csak a patriotak.hu oldalra kell gondolni, hanem a számos tematikus felületre, melyek az ismeretterjesztést szolgálják (pl. ősökéshősök.hu, ahazaifjuhosei.hu, fejfak.hu, patriótakönyvek.hu).

Emellett a támogatásokból tudjuk finanszírozni az előttünk álló programokat. Ahogy jeleztük, idén tovább folytatja vándorútját az A haza ifjú hősei című, a hazaszeretet megragadó XX. századi erőfeszítéseit tíz fiatal hős életén keresztül bemutató vándorkiállítás, amelynek kibővítésével és a középiskolákba, művelődési házakba való eljuttatásával Wittner Máriának állítunk emléket. Szeretnénk kibővíteni és újból kiadni a kiállításhoz kapcsolódó tárlatvezető kiadványt, amely az utolsó példányig elfogyott. Tavasszal pedig folytatódik a tavalyelőtt megismert Minden magyar számít – a Kárpát medence arcai kiállítás, amely a nemzeti összetartozásra hívja fel a figyelmet. A 36 tablóból álló köztéri tárlat a Jogar Alapítvánnyal közös szervezésben négy városba jut el idén.

Hogyan tud segíteni?

Adománnyal. Aki megteheti, kisebb vagy nagyobb összeg átutalásával tud hozzájárulni a Patrióták által végzett munkához. A bankszámla adataink a következők:

 • Kedvezményezett neve: Magyar Patrióták Közössége
 • Bankszámlaszám: 63200171-11070966
 • Külföldi utaláshoz nemzetközi számlaszámunk (IBAN): HU12 6320 0171 1107 0966 0000 0000 (SWIFT-kód: TAKBHUHB, számlavezető bank: Takarékbank Zrt.)

Adó 1 %-kal. Amennyiben Ön is jogosult személyi jövedelemadója egy százalékáról rendelkezni, kérjük, ajánlja fel a Patriótáknak. Technikai számunk: 18619483-1-41

Könyvrendeléssel. Továbbra is elérhető a Patrióták adományprogramja, azaz aki adomány fejében az egyesület kiadásában megjelent könyvek közül rendel, annak kézbesítő útján elküldjük a kért köteteket. Jelenleg az alábbi könyvek közül lehet rendelni:

Híradással. Akinek anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy támogassa a Patriótákat, azzal is sokat tud lendíteni a munkánkon, ha hírt ad ismerősei és barátai körében felhívásainkról, kezdeményezéseinkről. Számunkra már ez is hatalmas segítség, mert a legfontosabb, hogy a patrióta üzenetek minél többekhez eljussanak!

Együtt biztosan sikerülni fog. Nem csak megmaradni, hanem visszatérni a nemzet fővárosába, újra közösséget építeni, értékeket menteni és tovább szőni a nemzeti összetartozás hálóját.

„A jókedvű adakozót szereti és megáldja az Isten!”

Köszönettel:

Patrióták

Patrióták © 2023. 03.06.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.