magyar címer

Állásfoglalás az országgyűlési választásról és a gyermekvédelmi népszavazásról

Állásfoglalás az országgyűlési választásról és a gyermekvédelmi népszavazásról 636 412 Patrióták
Tanuljunk 1918-ból!

Állásfoglalás az országgyűlési választásról és a gyermekvédelmi népszavazásról

Április 3-án országgyűlési választás és országos népszavazás lesz hazánkban. A Magyar Patrióták Közössége pártpolitikai tevékenységet nem folytat, pártokat és jelölteket nem támogat, az ország előtt álló döntés tétjére való tekintettel azonban – civil szervezetként – nem hallgathat.

Az országgyűlési választással egy időben tartandó gyermekvédelmi népszavazás mérföldkővé válhat, amikor a nyugati világban kíméletlenül támadják a család intézményét. A népszavazás sikere hivatkozási alap lehet, amely hosszú időre ad legitimitást a hagyományos értékekért küzdőknek.

Ezért arra kérjük honfitársainkat, hogy vegyenek részt a gyermekvédelmi népszavazáson, és annak mind a négy kérdésére szavazzanak nemmel.

Amíg a népszavazás tétje a családokat és hagyományos életformánkat oltalmazó álláspont megtámogatása, az országgyűlési választás sorsdöntő lesz hazánk jövője szempontjából.

Patrióta értékrendű ember nem támogathatja szavazatával vagy távolmaradásával a külföldi érdekek kiszolgálását, szuverenitásunk feladását, a nemzeti értékekkel ellentétes politizálást!

Ne engedjük, hogy újra elvegyék nagy áldozatok árán visszaszerzett önbecsülésünket!

Emlékezzünk 1918-ra, amikor az őszirózsás forradalom vörös diktatúrába torkollott, majdnem az ország teljes pusztulását okozva. A választás tétje hatalmas, ezért minden patriótának határon innen és túl kötelessége élni szavazati jogával, hogy megállítsuk a most hatalomra készülő nemzetellenes erőket.

Tanuljunk 1918-ból! Védjük meg Magyarországot!

Patrióták © 2022. április 02.

Ne maradjon le kezdeményezéseinkről, céljainkról és legfontosabb híreinkről! Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre, hogy mindig értesüljön a Patrióta ügyekről!

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.