• 2017.12.23.

Állásfoglalásunk a kvótanépszavazásról

Állásfoglalásunk a kvótanépszavazásról

Állásfoglalásunk a kvótanépszavazásról 150 150 Patrióták

Egyesületünk felelős civil szervezetként erkölcsi kötelességének tartja, hogy a hazánk sorsát meghatározó ügyekben megnyilatkozzon, és az elénk táruló kérdésekre tiszta, egyenes válaszokat adjon. Az utóbbi években keresztény kultúránktól idegen muszlim tömegek keltek útra a gyökereit megtagadó, legyengült Európa felé, ami azóta saját magát gerjesztő, fékezhetetlen folyamattá vált. Ma már belátható, hogy a népáradat szellemi és pénzügyi támogatói egy nagyszabású globalizációs kísérletet hajtanak végre, amelynek célja, hogy a szuverén nemzetek helyett identitás nélküli emberekből álló fogyasztói társadalmak jöjjenek létre.

Alapvető nemzeti érdekünk, hogy a jövőnket alakító döntéseket ne nemzetközi intézmények hozzák meg. Elfogadhatatlan, hogy külföldi vezetők és szervezetek meg akarják határozni Magyarország sorsát. Ha a kötelező betelepítés téveszméjét, valamint az európai döntéshozók önsorsrontó politikáját nem tudjuk kellő határozottsággal visszautasítani, Európa és benne Magyarország társadalmi és etnikai szerkezete akár néhány éven belül gyökeresen és visszafordíthatatlanul megváltozhat.

Őseinktől örökölt szülőföldünk sorsáért, gyermekeink jövőjéért felelősséggel tartozunk, ezért az október 2-i referendum sikere minden patrióta számára pártpolitika felett álló nemzeti ügy. A Magyar Patrióták Közössége arra kéri támogatóit és minden magyar állampolgárt, hogy az október 2-i kvótanépszavazáson vegyenek részt és szavazzanak nemmel!

Magyar Patrióták Közössége © Budapest, 2016. szeptember 17.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.