A mi mesekönyvünk a Királydombról szól!

A mi mesekönyvünk a Királydombról szól! 1810 2560 Patrióták
Királydomb

A mi mesekönyvünk a Királydombról szól!

Miközben gyermekeinket célba vette a globális tudatipar, mi Patrióták nem feledhetjük, hogy a nemzeti identitás átadása is a legfiatalabb korosztályok megszólításával lehetséges. Ebben nyújt kiváló segítséget A Királydomb meséi című gyermekeknek szóló rendhagyó színezőkönyvünk, amely az I. Királyfesztre jelent meg.

A kötetben három, a rákosmezei Királydombhoz kapcsolódó történet kapott helyet Hunyadi János kormányzó és Mátyás király megválasztásáról, valamint a Rákosi végzésről. E „mesék” elröpítenek a király- és kormányzóválasztások idejébe, betekintést engedve a legkisebbek számára is dicsőséges történelmük egy-egy szeletébe. Mindemellett a gyerekek kiszínezhetik a kötetben Mátyás királyt vagy magát a nagy törökverő Hunyadit is vitézei körében.

A Királydomb meséit Bökös Borbála nagyváradi írónő jegyzi, akinek már számos népszerű történelmi tárgyú könyve jelent meg az utóbbi években, gondoljunk csak A Sárkányos Rend trilógiára, vagy a Chiara című díjnyertes regényére.

A Királydomb meséi kereskedelmi forgalomba nem kerül, a színezőt kizárólag a Patrióták budapesti irodájában lehet beszerezni adományért cserébe (az adomány ajánlott legalacsonyabb összege 1000 forint). Azonban egyesületünk most pár hétig egy különleges akcióval kedveskedik támogatóinak. Azok, akik most adomány fejében az Elrabolt Hungária című képes albumból rendelnek, ajándékba kapják a színezőkönyv egy példányát.

Szerezzen most örömet családja legkisebb tagjainak ezzel a történelmi mesekönyvvel, amely az Elrabolt Hungáriával együtt megérdemli, hogy minden otthonban ott legyen a polcon! Mert a hazaszeretet átadását nem lehet elég korán elkezdeni…

Tovább a rendelésre: elrabolthungaria.hu

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.