• 2020.07.24.

Frissült arculattal, változatlan célokkal, Patrióták!

Frissült arculattal, változatlan célokkal, Patrióták!

Frissült arculattal, változatlan célokkal, Patrióták! 150 150 Patrióták

Megalakulásunkat követően hat évvel úgy döntöttünk, hogy új arculattal örvendeztetjük meg tagjainkat és pártolóinkat. A változtatást nevünk lerövidítésén túl – mától rövidített formában, Patrióták néven működünk – stratégiai céljaink is indokolták.

2014-ben még nem tudtuk, csak reméltük, hogy a Magyar Patrióták Közössége valóban közösségként fog működni, és a szervezetünkbe vetett hitünkkel nemzetünk előmozdítása érdekében nemes és fontos ügyekért tudunk munkálkodni. 

Az elmúlt hat évre igazán büszkék lehetünk, sikerült egy olyan egyesületet létrehoznunk és működtetnünk, amely az idő próbáját kiállta. Nem így az arculatunk. Mostanra eljött az ideje, hogy megjelenésünk is lekövesse az egyesületi fejlődését, megerősödését.

Az egyesületi jelvény sokkal frissebb és erőteljesebb köntösben született újjá. És a logó csak a kezdet, mert egy teljes, professzionális arculat a cél.

 

Az új logóban látható Patrióták felirat erőt sugárzó, miközben vonalvezetésével azt sugallja: csak Veled lehetünk teljesek. 

A következő lépésekben fokozatosan megújul a honlapunk, valamint a Facebook, Instagram és Youtube felületeink kinézete.

Egyik legfontosabb stratégiai célunk, hogy életkortól függetlenül társadalmi ismertségre tegyünk szert a nemzeti értékrendet vallók között, és úgy hisszük, ehhez a professzionális arculat is hozzá fog segíteni bennünket.

Új arculatunk az Emberi Erőforrások Minisztériumától elnyert pályázati támogatásból valósulhatott meg, amiért ezúton is köszönetet mondunk.

Patrióták © 2020. május 22.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.