• 2020.08.26.

A fiatalabb nemzedékekhez szólunk új honlapunkkal

A fiatalabb nemzedékekhez szólunk új honlapunkkal

A fiatalabb nemzedékekhez szólunk új honlapunkkal 150 150 Patrióták

Új arculatot és webcímet kapott a Patrióták honlapja, ezentúl a Patriotak.hu-n értesülhetnek híreinkről és aktualitásainkról a támogatók. A dinamikus külsővel egyesületünk célja a fiatalabb nemzedékek megszólítása, és bevonása közösségünk kulturális vérkeringésébe.

Hosszú hónapok ötletelésének és fejlesztői munkájának köszönhető, hogy sikerült egy felhasználóbarát és élményközpontú honlapot létrehoznunk. A korábbi megjelenéstől eltérően az új weboldalunkon nagyobb hangsúlyt kaptak a vizuális elemek; a látogatók tájékozódását képek, videók és giffek segítik.  A számos színes grafikai elemmel ellátott felületet részletes menüsor és címkefelhő teszi könnyen átláthatóvá, a fejlécen pedig a Patrióták új logója kapott helyet, a már megszokott zöld háttérrel. Természetesen a régi tartalmainktól sem váltunk meg, minden korábbi írásunk megtalálhatnak az érdeklődők az új oldalon.

Reményeink szerint követőink hamar megszokják és megszeretik az új felületet, amely egyszerre hordozza magában a tradíciók melletti elköteleződésünket, és tesz eleget a kor által megkövetelt vizuális elvárásoknak.

A honlap az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg.

Hidaskürti Nagy Mátyás © Patrióták 2020. 08. 28.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.