• 2020.04.08.

Videón a kecsői iskola megmentéséért tartott gálaestünk

Videón a kecsői iskola megmentéséért tartott gálaestünk

Videón a kecsői iskola megmentéséért tartott gálaestünk 1024 692 Patrióták

Felkerült a Patrióták Youtube-csatornájára a kecsői iskola megmentéséért rendezett decemberi gálaestünk videója. A gyűjtés során eddig befolyt adományok egy része már eljutott a felvidéki magyar iskolához.

A Patrióták tavaly év végén gyűjtést indítottak a kecsői magyar iskola javára, ugyanis átmeneti létszámhiány miatt a megszűnés fenyegette az intézményt. A kecsői kisiskola megmentéséért jótékonysági gálaestet rendeztünk december 12-én, amelyen a kárpátaljai Pál István Szalonna és bandája koncertezett.

Februárban a befolyt összeg első részletét már eljuttattuk a felvidéki településre (erről bővebben itt), azonban a járványügyi helyzetre tekintettel az adománygyűjtés eredetileg tervezett március végi határidejét meghosszabbítottuk április 30-ra.

https://www.youtube.com/watch?v=SbR5tc-HpQY&feature=emb_title

A gálaestről szóló fényképes tudósításunk itt érhető el.

Ezúton is köszönetet mondunk minden honfitársunknak, aki már támogatta a kezdeményezést, aki pedig még szeretne hozzájárulni, hogy a kecsői gyermekek anyanyelvükön tanulhassanak, április végéig tudja átutalni adományát egyesületünk számlaszámára.

Banki átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Magyar Patrióták Közössége
Bankszámlaszám: 63200171-11070966
Megjegyzésnek írja be: Kecső

(Nemzetközi számlaszámunk (IBAN): HU12 6320 0171 1107 0966 0000 0000, SWIFT-kód: TAKBHUHB, Számlavezető bank: Takarékbank Zrt.)

Nagy Mátyás © Magyar Patrióták Közössége, 2020. április 08.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.