• 2020.04.14.

Patrióták, vigyázzunk egymásra! (Videó)

Patrióták, vigyázzunk egymásra! (Videó)

Patrióták, vigyázzunk egymásra! (Videó) 150 150 Patrióták

A koronavírus különösen az idősebb korosztályt veszélyezteti, ezért a Patrióták úgy döntöttek, hogy a veszélyhelyzet idején heti egy bevásárlással segítik az arra rászoruló idős tagtársakat. A járványhelyzet végéig a Patrióták minden közösségi programja elmarad, így a Patrióta Estéket sem tartja meg az egyesület.

 

„Nagyon fontos, hogy ebben a helyzetben is emlékezzünk a nemzeti összetartozás fontosságára: tudnunk kell azt, hogy egyek vagyunk, összetartozunk, és felelősek is vagyunk egymás iránt. Tekintve, hogy a tagságunk 80-90 százaléka fiatalokból áll, most eljött a szolidaritás ideje, így mi fiatal tagok úgy döntöttünk, hogy segítünk az idősebb tagoknak, akik elmúltak hatvan évesek, a heti bevásárlás intézésében” – mondja Hetzmann Róbert, a Parióták elnöke az egyesület YouTube csatornájára frissen felkerült videóban, amelyben megtekinthető, miként zajlik a segítő akció a gyakorlatban.

Az elnök azt is kiemelte: „Amikor a járvány kitört, nem gondoltuk volna, hogy ilyen súlyos mértékben fogja érinteni az egyesület működését. Gyakorlatilag az összes közösségi programot, az összes rendezvényt törölnünk kellett, így a Patrióta Estéket sem tudjuk folytatni sajnos. Mi hiszünk abban, hogy ezeket a programokat nem megszüntettük, hanem csak elhalasztottuk, és akár ősszel, akár jövőre be tudjuk őket pótolni.”

„Szeretnénk nem csak ezt az évet, hanem az elkövetkező éveket is együtt eltölteni, úgyhogy vigyázzunk egymásra” – hangsúlyozta Hetzmann Róbert.

Nagy Mátyás © Magyar Patrióták Közössége, 2020. április 14.

 

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.