• 2020.02.03.

Most rajtad múlik Székelyföld sorsa!

Most rajtad múlik Székelyföld sorsa!

Most rajtad múlik Székelyföld sorsa! 1000 563 Patrióták

Drónfelvételen is látható a tatabányai Turulnál kifeszített óriási székely zászló azon a videón, amivel a Patrióták a nemzeti régiókért indult aláírásgyűjtés támogatására buzdítanak. A Székely Nemzeti Tanács kezdeményezése a határon túli magyar vidékek fennmaradásáról szól, és már csak három hónap maradt az aláírások összegyűjtésére.

Még csak alig ötvenezren írták alá a Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezését, amely az uniós tagállamokban élő, szülőföldjükön őshonos népek támogatására irányul. Az előírt egymillió aláírás összegyűjtésére csupán három hónap maradt, ezért a Patrióták úgy döntöttek, figyelemfelkeltő akcióval segítik a gyűjtést.

A Patrióták látványos videóval üzentek: ezt az ügyet minden magyarnak támogatnia kell

Azért lenne nagy jelentősége, ha az uniós fejlesztési politika a nemzeti régiókra külön figyelmet fordítana, mert az etnikai arányok megváltoztatása a XXI. században már nem politikai, hanem gazdasági eszközökkel történik.

„A kezdeményezés tétje, hogy fenn tudjuk-e tartani az érintett régiók – köztük Székelyföld, Partium és a Csallóköz – sajátos, nemzeti identitását, hogy ügyük legalább napirendre kerüljön az uniós fórumokon” – mondta Hetzmann Róbert, a Magyar Patrióták Közössége elnöke a tatabányai Turul-szobornál, a szervezet által kifeszített huszonnégy négyzetméteres székely zászló előtt.

 

Huszonnégy négyzetméteres székely zászlót feszítettünk ki a tatabányai Turulnál

A Patrióták arra kérnek minden jóérzésű magyart, hogy aláírásukkal támogassák a nemzeti régiókért meghirdetett európai polgári kezdeményezést, mert az aláírásgyűjtés csak akkor lesz sikeres, ha májusig legalább egymillió aláírás összegyűlik hét uniós országból.

 

„Már csak három hónap maradt. Most rajtad múlik Székelyföld sorsa”

– kérte minden jóérzésű honfitársunkat az ügy támogatására Hetzmann Róbert.

 

A petíció oldala ide kattintva megnyílik!

 

Köszönetet mondunk a Lénárd Zászlókészítő Kft.-nek a produkció megvalósításának támogatásáért! – www.zaszlo.hu

Nagy Mátyás / Magyar Patrióták Közössége © 2020. február 3.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.