Megjelent az Elrabolt Hungária második kiadása

Megjelent az Elrabolt Hungária második kiadása 1920 1080 Patrióták
A trianoni emlékév történelmi albuma

Megjelent az Elrabolt Hungária második kiadása

Újra hozzá lehet jutni a Patrióták nagy sikerű kötetéhez, a trianoni emlékév képes albumához. Balázs D. Attila és Pataki Tamás műve időutazás a régi magyar világba, amikor még egyben volt a történelmi Magyarország. Az Elrabolt Hungária második kiadása 1500 példányban jelent meg, és a www.elrabolthungaria.hu oldalon lehet megrendelni.

Több utánnyomás ellenére egy éven belül az összes Elrabolt Hungária elfogyott, így elérkezett az ideje annak, hogy megjelenjen a kötet második kiadása, amely az elsőhöz képest csak csekély változtatásokat tartalmaz. A második kiadást a veszprémi OOK-PRESS Nyomda készítette, a megrendelt 1500 példány múlt héten érkezett meg a Patrióták irodájába, ahol – előzetes egyeztetés alapján – személyesen is hozzá lehet jutni a könyvekhez.

Az Elrabolt Hungária 2020 őszén jelent meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter előszavával. A kötet száz elcsatolt település sorsát mutatja be káprázatosan szép, monarchiakori képeslapok és érdekfeszítő történetek eszközével.

A

trianoni emlékév albumának szánt könyv egy patrióta számára a legszebb karácsonyi ajándék.

Az Elrabolt Hungáriának nincs megszabott vételára, a kötetet azoknak postázzuk, akik a Patrióták munkáját adomány felajánlásával segítik (az ajánlott adomány 5 és 10 ezer Ft közötti, könyvenként). A könyvet a www.elrabolthungaria.hu oldalon lehet megrendelni, és újdonság, hogy újra van lehetőség személyes átvételre a Patrióták XI. kerületi irodájában (de ezt a megrendeléskor jelezni kell).

Év végéig továbbra is él az a különleges akció, hogy akik az Elrabolt Hungária című képes albumból rendelnek, ajándékba kapják A Királydomb meséi című színezőkönyv egy példányát!

Minden kedves Támogatónk felajánlásáért ezúton is köszönetet mondunk!

Patrióták © 2021. december 2.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.