Patrióták

Támogatás és tagság

Adományozás

Támogassa közösségünk munkáját!

A Magyar Patrióták Közösségét lelkes anyaországi és határon túli magyar fiatalok, nemzeti érzelmű honpolgárok alapították. Aki egyetért céljainkkal, kérjük lehetőségeihez mérten támogassa a Magyar Patrióták Közösségét, hogy munkánkat minél nagyobb hatékonysággal végezhessük!

Kedvezményezett neve: Magyar Patrióták Közössége
Bankszámlaszám: 63200171-11070966
Nemzetközi számlaszámunk (IBAN): HU12 6320 0171 1107 0966 0000 0000
SWIFT-kód: TAKBHUHB

Számlavezető bank: Takarékbank Zrt.

Belépés a tagságba

általános és pártoló tagként is lehet csatlakozni

A Patriótákat olyan magyar fiatalok alapították meg hat évvel ezelőtt, akik elkötelezettek hazájuk iránt, és fontosnak érzik hagyományaink és történelmünk tiszteletét. Aki egyetért céljainkkal és szeretne tenni a nemzet értékeinek megóvásáért, a határon túli magyar közösségek megmaradásáért, annak köztünk a helye!

Patrióták

Jelentkezési lap

Tudnivalók a pártoló tagságról

A pártoló tagok a Magyar Patrióták Közössége céljaival egyetértenek, és az egyesület által végzett munkát nem személyes közreműködésükkel, hanem csak erkölcsileg vagy anyagilag kívánják támogatni. Nem kötelesek részt venni az egyesület programjain és működésében, hanem elsősorban erkölcsileg és az általuk vállalt anyagi hozzájárulással segítik munkánkat.

A pártolói hozzájárulás legkisebb összege évi min. 3.000 Ft maximum 100.000Ft lehet.


A hírlevelünkre feliratkozott támogatókat e-mailben értesítjük kezdeményezéseinkről, céljainkról és fontosabb híreinkről. Emellett rendszeresen megküldjük a Patrióták Krónikáját, ami az egyesület szabadon terjeszthető internetes kiadványa.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elolvastam és elfogadom.